sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Voi jukra! :)

Nyt on oma kenttä valmis...äiji oli rakentanut sinne puomin, keinun ja pari hyppyä lisää, kiitos siis mahottomasti! :)
Rovaniemen kisoista tuliaisina 3 nollaa Kertulle ja vitonen sekä lainakoira Nenalle 2 nollaa ja 2 vitosta......ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Jos kriittisiä ollaan, viimeisen radan A:n kontaktiin ei voi olla sataprosenttisen tyytyväinen Kertun kohdalla, eihän se toki virhettä siitä ottanut ( ei lähellekkään), muttei tullut aivan alaskaan toivotulla tavalla, agrrr! :( Nenan kanssa yhteistyö sujui yllättävän hyvin, ottaen huomioon ettei olla harjoiteltu ollenkaan ainoastaan kisattu, hih! :)
Lauantain B-radalla sattui hauska tasatulos Jonnan ja Neron kanssa, emme kuitenkaan alkaneet uusimaan kisaa vaan päädyimme sulassa sovussa tilanteeseen Nero 1. ja Kerttu 2.! :) Kisat olivat muutenkin kovatasoiset ja sadasosilla ratkottiin sijoituksia, hurjassa vauhdissa olivat myöskin Hanskun Ilona ja Jukan Macy....apua, "mummot" jyrää!! :)
Nämä olivatkin sitten vimppa kisat ennen SM:iä, nyt on luvassa enää pikku treenejä, mukavaa yhdessä puuhastelua ja akkujen latausta! ;)

1 kommentti:

  1. Voi vitsit kuinka hieno tuo teän oma kenttä! Melkein kateeksi käy;) Hienoa oli meno teillä taas Roi:ssa! Vantaalla sitten nähellään:)

    VastaaPoista