sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Calle-kaverikoira :)Meillä lahaa kyllä nyt nämä blogipäivitykset pahasti jälkijunassa. Caron piti kirjoitella Turun leiristä ja ATT:n kisatunnelmista jo aika päivää sitten, mutta kiireisen aikataulun ja moninaisten tapahtumien vuoksi ne on kirjoittamatta. No, jospa mie tässä muutamalla sanalla uutisoin viime päivien kuulumisia.
Carolina on työharjoittelussa "Henkka- Maukassa " ( H & M ) koko kevään ja työpäivät saattavat loppua vasta 17-18. Kolme iltaa viikossa menee koiraharratuksiin, joihin täytyy ehtiä suoraan töistä eli kiirettä pitää ti, ke ja to iltoina. Mummola toimii viikolla Caron kakkos kotina, kun sieltä on lyhyempi matka työpaikalle......... elikkäs aikamoista veivaamista "kotien" välillä pitkin viikkoa! :)
Kilpailukausi hurahtaa kohtapuolin kunnolla käyntiin, kun täällä Pohjoisessakin alkaa olemaan kisoja mukavaan tahtiin. Oulu- Kemi- Rovaniemi- sektorilla kisataan toukokuussa ja kesäkuun SM-kisatkin ovat jo kohta ovella.
Olemme saaneet omat hyppyesteet pihamaalle, sen verran on lumi jo sulannut. Nyt on helppo oottaa pieniä harjoituksia lenkin jälkeen, ei tarvi aina lähteä erikseen hallille. Varsinainen kenttä on vielä lumen peitossa ja niin märkä, ettei sinne ole vielä asiaa pitkään aikaan.
Calle on tutustunut viime viikolla minun työpaikkaani ja aloittelee tärkeää kaverikoira "uraa". Koska en tiennyt miten Calle suhtautuu " erilaisiin" ihmisiin ( vaikka mulla olikin siitä pieni ennakko aavistus :D ), otin Hiskun varmuuden vuoksi mukaan. Hisku on käynnyt työpaikallani useita kertoja ja on luonteeltaan avoin eikä hötkyile vähästä. Siis Calle........se oli aivan mahtava!! Eipä poikaa haitanut pyörätuolit, ei äänet tai erikoisesti liikkuvat ihmiset....ei, poika vaan heilutteli häntää ja pusutteli kaikkia halukkaita....ja niitä muuten sitten riittikin! :) Ai, että mie olen aina halunnut yhden just tämän luonteisen koiran....ja nyt meillä on sellainen. Sain aivan mahtavia kuvia näistä "hellistä hetkistä", mutten voi ikävä kyllä julkaista niitä täällä! Vaikka Hiskukin on hyvä kaverikoiratehtävään, hieman tämä "erilaisuus" saa sen epävarmaksi ja lapsistahan se ei tykkää ollenkaan! Ressu taas puolestaan tykkää kaikista, mutta epävarman luonteensa vuoksi se haukkuu helposti ja se taas pelottaa monia. Kerttu soveltuu huonoiten tähän kyseiseen tehtävään ja kaikki jotka sen vähäänkään tuntevat, tietävät miksi! :)
Calle ja Ressu ovat myös kummityttöni Saaran omia "kaverikoiria". Kolmikolla leikit sujuvat aivan mahtavasti ........Hisku ja Kerttu joutuvat tällöin suljettujen ovien taakse, hih!

1 kommentti:

  1. Voi ihanuus Calle!! <3 Kuulostaa niin veljeltään kriisiltä :)

    Ja samoin, Kerttu on kuin ilmetty veljensä Shokki (joka oli Vappunakin suurimman osan suljettujen ovien takana :D)

    VastaaPoista