lauantai 15. toukokuuta 2010

Huh, hellettä!

Jos viime viikonloppuna paleli Oulun kisoissa, niin nyt sitten iho paloi Kemin kisoissa. Helle yllätti totaalisesti meidät, oli nimittäin kalsarit ja pipot mukana, kun olisi tarvinnut hiatonta paitaa ja aurinkorasvaa! :)
A-kisan Kerttu kipitti 0-voittoon vaikka Ilona ja Hansku antoivatkin tiukan vastuksen. Kyllä oli Ilona vauhdissa ja se on kiva se! :D B:ssä Kepa taas teki omia omituisia yrityksiä etsiä puomin päätä vaikka putki oli edessä lähestulkoon tyrkyllä. Vitonen siitä ja loppurata kontaktiharjoitteluksi. Aivan samnlainen juttu tapahtui PM-kisoissa Tukholmassa. On se vaan niin sankari joskus!!! ;) Yksi merkintä kuitenkin uuteen kilpailukirjaan!
Carolinahan ohjasi B-radan myöskin Ullan Nenaa, onhan parilla tarkoitus kisata SM-kisoissa. Nollathan Nenalla on jo kasassa ( viime vuoden puolelta jo), mutta olosuhteista johtuen Carolina on lupautunut ohjaamaan Nenaa Rovaniemen kisoissa (vähän niinkuin harjottelumielessä) ja sitten SM-karkeloissa Vantaalla! Ensimmäinen yhteinen startti meni kyllä sujuvasti, vaikka eivät ole harjoitelleet yhdessä ollenkaan ( lukuunottamatta muutamaa estettä meidän pihalla ennen kisoja)! Pari kieltoa tuli hypyiltä, Nena kun kääntyikin nätimmin Caron liikkeestä kuin Kerttu. Toisella hypyllä Caro oli ehkä liian edellä yrittäessä tehdä takaaleikkausta. Kokonaisuudessaan yhteistyö Nenan kanssa sujui kyllä mielettömän hyvin, varmaan samoja piirteitä molemmista tytöistä löytyy, joita voi hyödyntää kun seuraavia ohjauskuvioita suunnittelee, hih! :) Niin ja kepit + kontaktit olivat kerrassaan mainiot myöskin. Hyi, ko meitä Ullan kanssa jännitti! Caro on tosi innoissaan tästä uudesta haasteesta!
Naamataulu ja olkapäät ovat saaneet nätin? punakan värin, kun tämä helleaalto nyt päättikin viipyä täällä meillä vissin useamman päivän. :D Paniikki nimittäin iski pihamaan suhteen tänä aurinkoisena aamuna kun heräsin ja olen puuhatellut ulkona lähestulkoon kellon ympäri! :( Ja kun raukka yritin sitten tehdä 100 asiaa yhtä aikaa ( haravoida, koota uudet pihakalusteet, tehdä ruokaa, pestä autoa ym.) ihanat porsaanpihvit paloivat grilliin. Voihan.........! :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti