sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Oulun kisapäivä

Sunnuntai vierähti Oulun Haukkukeitaalla agilitykisojen merkeissä, kuinkas ollakkaan. Kisoja oli tuomaroimassa Iso-Britannialainen Lee Gibson ja radat "istuivat" oikein hyvin pohjoissuomalaiselle pikku sheltille! :D Molemmilta radoilta 0-voittot, jes jes jes! Tuomari kävi kehumassa erikseen vielä Kertun hienoa ja vauhdikasta menoa ja ihasteli myöskin meidän Callea! :) Palkinnoksi saatiin pari muumi-mukia, jotka puuttuivat vielä kokoelmasta. Ensi viikonvaihde onkin vapaata koirahommista, mutta maanantaina kesäkuun ekana kisataan Keminmaassa toiseksi viimeiset startit ennen Pohjan Stadionin "kotikisoja"..... niin ja silloin on myös suuri sukukokous, nimittäin Kertun veli ja samalla myöskin Callen isä Shokki sekä Callen veli Kriisi kera Karoliinan saapuu Helsingistä, kun taas Lappeenrannan suunnasta tulevat Jenna & Antti, Callen Hani-mamman ja velipoika Neonin kanssa....voisko tästä enää suku sekasemmaksi muuttua...hih hih...Tervetuloa vaan tänne Tornioon! :D

5 kommenttia:

 1. Hihiii, hieman sekavaa porukkaa :D Voisi luulla, et kovinkin sisäsiittoista, mut ei :D

  Onnea taas kerran voitoista!! Pian nähdään, jee!! Pääsee Kriisi painimaan Callen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Carolle ja Kertulle nollista, loistavaa työtä tytöt!! ;)

  Komppaan Karoa, sekavaa porukkaa meillä, hihii :D Mutta mahtavaa nähdä koko poppoon kanssa, meillä on sitten aikamoinen lauma kasassa... :D Torniossa nähdään, terkkuja teille kaikille!

  -Jenna ja värisuora

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon jälleen upeasta kisapäivästä!

  VastaaPoista
 4. Heissulivei!
  Onpa Carolla ja Kertulla ollut taas loistavaa menoa Oulussa! Onnittelut:)
  Tiina, otin neuvosta vaarin ja käytin Tottia eilen hieronnassa. Pientä jumitusta oli kuulemma koko kropassa, mutta ei mitään sen pahempaa. Keminmaassa nähellään.

  VastaaPoista
 5. Hyvä Caro ja Kerttu ! Onnea taas voitoista. Kohta mekin nähdään vihdoin Calle, enää muutama hassu viikko :)

  VastaaPoista