sunnuntai 17. toukokuuta 2009

KESÄkisat!!!!!

Pari punanahkaa on havaittu sunnuntai iltapäivänä Kivirannan raitilla ;) ....siis kyllä nyt on naamataulut ja käsivarret saaneet aurinkoa aivan roppakaupalla. Emmehän osanneet ollenkaan varautua aurinkorasvoihin, kun lähdimme ajelemaan lauantai aamuna kohti Rovaniemen kisoja! Kisapaikka oli aivan loistava koirien uimapaikkoineen ja mukavine lämmittely-/jäähdyttely lenkkimaastoineen, palkinnot meistä niin hauskoja ja tunnelma perinteisesti leppoisa.....voiko sitä mukavammin enää weekendiä paljon viettää???? :D Ullalle, Pasille, Nenalle ja Pusulle kiitokset yöpaikasta, toivotimmekin heidät jo vastavierailulle Tornion SM-kisaviikonlopulle! Pusu ja Calle löysivät heti yhteisen aaltopituuden ja leikit jatkuivat myöhäälle lauantai iltaa. Nenalla & Kerttulla oli sitten aivan omat hommansa kuten tavarioiden vartioiminen/vahtiminen, "pentujen" paimentaminen ja muuten vaan haukkuminen! :) Hassuja koiria!
Ja sitten itse kisoihin....lauantaipäivän kisat olivat hieman kohellusta alusta loppuun. Ensimmäisellä radalla Kerttu putosi puomilta, huolimatonta kaahailua havaittavissa kuten myös karkailua kontakteilta....rata päättyikin kunnon kontaktiharjoitteluksi! Toisella radalla väärä pää putkesta veti puoleensa ja näin lauantain saldoksi 2 x hyl. :(
Sunnuntaina nähtiinkin sitten jämerämpää ohjausta ja radat tuntuivat luistavan aivan erityyppisesti kuin lauantaina. Liekö helle vähän rauhoittanut pientä mustaa viipeltäjää vai Caron oma tsemppi...no, joka tapauksessa sunnuntain saldoksi 2 x voittonolla! Jes!
Kuusi starttia vielä ennen SM-kisoja............


Jonna oli käynyt valokuvauskurssilla ja tässäpä pari otosta meidän Callesta. Ei välttämättä helpoin kuvattava!!! Täytyy ehkä alkaa harjoittelemaan paikallaan oloa oikein kunnolla! :) Kiitokset kuvaajalle!!


3 kommenttia:

  1. Niinhän siinä aina käy kesän ensimmäisissä ulkokisoissa, että nahka palaa ;) SM-kisoissa Calle pääseekin sitten tutustumaan sukulaistyttöön :) Voipi, olla että viikonloppuna nähdään Haukkiksella.... Onnea 0-voitoista!

    VastaaPoista
  2. Onnea taas voitoista ! Ja vautsi, Callesta on tullut oikein hieno pieni mies :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vierailusta! Pusu tutki pihamaata vielä maanantainakin, varmaan Callen hajuja haisteli:) Me käytiin tänään näyttelyssä ja Johan Juslinin mielestä Pusu on vieraantyyppinen sheltti joka mm. kon ylpeä hännästään:) Ja tyydyttävää pukkas, eli ei vielä sitä sinistä sitten saatu. Näyttelyura saa jatkoa, seuraavalla kerralla taidan valita ulkomaisen tuomarin. Tsemppiä Ouluun!

    VastaaPoista