maanantai 1. kesäkuuta 2009

Peruskoulu päätökseen!

Peruskoulun todistus on nyt saavutettu ja merkonomi opinnot odottelevat syksyllä...missä?... sitä ei vielä tiedä, joko Tornio, Rovaniemi tai Oulu....12. pvä tätä kuuta pitäisi tulla postissa tieto syksyn opiskelupaikasta, jep!
Arctic Agility Team järjesti tänään, viimeisenä SM-ilmo päivänä sekä uusien agilitysäännösten korkkauspäivänä iltakisat Kallilla. Kaikille kolmosluokan koirakoille oli kaksi rataa ja siis viimehetken mahdollisuus tuplanollan tekemiseen. Sää oli suotuisa, radat mukavan meneviä.....meille molemmilta radoilta 0-voitot.....jäipäs mukava mieli, koska mitään kummempaa ongelmaa ei ilmennyt, paria pitempää kurvia lukuunottamatta! Hyppyradan nollavoiton myötä saimme todennäköisesti Suomen ensimmäinen hyppysertin, koska muualla ei tänään kai ollut kisoja ja säännöt tulivat juuri tänään voimaan, kisakirjaan merkintä: hyppy sert! :)

3 kommenttia:

  1. Hihhei, onnea systerille ja tätskälle :D

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Carolle ja Kertulle hyppysertistä! Aika makee juttu tehä Suomen agilityhistoriaa:) Onnittelut Carolle myös peruskoulun päättymisestä! Meilläkin Anni pääsi ysiltä. KemKon kisoissa nähellään. Ja sittenhän onkin jo ne vähän isommat skabat;)Kyllä meillä Tiina on taas jännäämistä siellä kentän laidalla!

    VastaaPoista