tiistai 23. elokuuta 2011

Voihan päivitysten päivitys!

Mistähän sitä sais lisää tunteja vuorokauteen?
Syksy on ehtinyt jo käynnistyä ja näyttää uhkaavasti siltä, että pientä aikatauluttamis ongelmaa meinaa pukata. Saan nimittäin koulutyön ohella jatkaa kesätyöpaikassani työhommeleita ja käytännössähän se tarkoittaa iltoja ja viikonloppuja. Kertun ja Callen harkat vievät pari iltaa viikossa ja kisaviikonloppujakin täytynee jonkin verran buukata. Koulutusohjaajan tehtäviä en pysty hoitamaan ainakaan tämän syksyn aikana. Maajoukkueleiri Turkuun ja MM-kisamatka Ranskaan kuuluvat myöskin syksyn ohjelmaan.
Lyhyt tilannekatsaus:
Heinä-elokuun vaihteessa matkustimme Callen kanssa Jennan(Callen kasvattajan) luo viikonloppukylään. Matkan ykkösteemana oli ”Callen kaarrokset”! :D Jenna olikin paneutunut aiheeseen oikein toden teolla ja sain aivan älyttömän hyvää opastusta käytännön harjoitusten avulla. Kiitos Jennalle! :)….niin ja pientä oheistoimintaakin oli järjestetty niin kuin agilityn vastapainoksi, hih! ;)
Turun PM-reissu oli elokuun puolen välin tietämissä. Ajelimme äitin kanssa sinne jo torstaina tai oikeastaan olimme perillä vasta perjantai aamuna ( kirjauduimme hotelliin joskus 00.15), pääsimme nimittäin lähtemään vasta töiden ja koulupäivän jälkeen, olihan se aika rankka ajomatka. Perjantaina ja lauantaina Kertulla oli yhet startit molemmilla päivillä KV-sellaiset. Sunnuntaina ratkottiin sitten vasta PM-mestaruudet. Perjantain kisan Kerttu voitti ja ilmeisesti? sai KANS AVA tittelin sen myötä. Kysymysmerkki sen vuoksi, ettei kukaan ollut aivan varma riittääkö nykyään 2 eri maista saatua certificatea valioarvoon….pitänee lähettää se anomus kennelliittoon, eiköhän se sieltä selviä!? Eli eipä hurrata vielä sillä asialla! :D Lauantain radalla Kerttu eksyi melkein väärälle esteelle, mutta sain kuin sainkin sen pelastettua…..tulimme toisiksi ja saimme vara-certificaten?!? ;)
Sunnuntaipäivä alkoi myöskin varsin mallikkaasti……PM-kisoissahan on 3 rataa, kaks ekaa lasketaan joukkueen hyväksi ja kaikki kolme lasketaan yksilömestaruuksiin. Radat olivat mukavia ja vauhdikkaita, alustakin sopi Kertulle paremmin kuin alkuun epäilimme. Hyvällä draivilla vedimme kaksi eka rataa puhtaasti, Kerttu kävi pitkästä aikaa jotenkin yli kuumana, joka ei välttämättä ole hyvä asia!! :D Se oli muutenkin jotenkin ”lapsellisella” tuulella, haki muita koiria ( pari outoa shelttiherraa ) leikkiin, sai hepulikohtauksia ym. mitä se ei ole tehnyt pitkään aikaan…..”mummokuumettako”????? :D ……Finaaliradalle lähimme toiseksi viimeisenä ( käännetty lähtöjärjestys) ja odotukset olivat korkealla. Homma tyssäsi kuitenkin jo alkutaipaleelle. A:lta piti lähteä tiukasti sivuhypylle ja mitä Kerttu tekeekään…..loikkasi kontaktin!!! Siinä vaiheessa olin niin hämmästynyt, että pakka hajosi täysin ja Kerttu ehti jo väärälle esteelle. 4 hienoa 0-tulosta ja finaaliradalta A:n kontaktivirhe! Olin niiiiiiiin harmissani…. :(
Raskaan ja jännittävän kisaviikonlopun jälkeen ajelimme ( siis äiti ajoi ) vielä Tornioon ”kolmen pysähdyksen taktiikalla”, huh! Onneksi Tiian ja Harrin luvalla pääsimme kotimatkalle hieman aikaisemmin, silti olimme kotona vasta 03.15. Kiitokset heille siitä! Onnittelut myös huikealle Suomi-joukkueelle, mitalleja sateli kiitettävästi! Erityiskiitokset vielä Jaanalle, Jannelle ja Mellelle, tiedätte kyllä mistä! ;)
Seuraavat viikot treenataan ja kisataan sitten vissiin teemalla: ”Callen kaarokset, Kepan kontaktit”!!!!! ;)
Calle kisasikin itse asiassa viikonvaihteessa meän omissa kisoissa kolmen startin verran. Kaikilta radoilta 5 virhepistettä elikkäs kolme kieltoa ( 2 putkilta, 1 hypyltä). Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen ratoihin, caarrokset ;) olivat mielestäni jo paljon paremmat, kontaktit melkein täydelliset….hmmmm………. oli kyllä kiva kisata Calle-pojanki kanssa pitkästä aikaa. <3
Kerttu sai levätä nämä kisat, mutta seuraavat pari viikonloppua kirmataan Oulussa ja Rovaniemen suunassa sitten molempien kanssa. Calle kisaa kaikki startit, Kertulla vain agiradat!!! ;D

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle KANS AVA:lle <3 Niin mahtavaa!! :) Täällä alkaa jo pikkuhiljaa jännittää MM-kisaviikonloppu. Livekameraa taas tilaamaan, hihihi :) Terkkuja sinne pohjoiseen! :)

    -Jenna

    VastaaPoista