tiistai 30. elokuuta 2011

Väärä kenttä!!!!!

No niin, ajelimme lauantaina Ouluun kisaamaan. Perinteisesti starttasimme kotoa KIIREELLÄ, sehän on ihan normia tässä perheessä! ;) Päätimme tankatakin vasta kotiintulomatkalla tiukan aikataulun vuoksi........Vitsailimme juuri ennen kisapaikalle saapumista, että olishan se aika hauskaa, jos kisat eivät olisikaan Pateniemessä...hah hah hah haaa......no, mutta tietenkin ne on, ainahan ne on olleet...melkein aina!!!!!! Kauhuksemme huomasimme, ettei kentällä ollut ainuttakaan estettä eikä kyllä muita kisailijoitakaan!?! PANIIIKKI!!! Siinä sitten pikapuhelu kisakamulle Annelle, että missäköhän ne kisat mahtavat olla??? Virpiniemessä!! Ei muuta ko takaisin moottoritielle ja ylinopeussakkojen uhalla kohti oikeaa kisakenttää. Saattoi siinä muutama ärräpää päästä suusta, ettei sitten kumpikaan lukenut kisakirjettä, ei! Kisat olivat onneksemme hieman myöhässä, joten nou hätä! :)
Callella starttasin sekä hyppy- että agiradan, Kertulla oli pelkkä agirata. Hyppyrata sujui varsin mallikkaasti,kepeiltä harmittava kielto, kun Calle lähti hortoilemaan kohti kehänauhaa/yleisöä. Olin kuulema ite huitassut kädellä jotenkin kummasti?? ( olis pitäny videoida, vaan kamera UNOHTUI kotiin). Sain kuitenkin vedettyä Callen sieltä kepeille ja jatkettua maaliin, tulos siis 5, mutta silti luokan paras aika! :)
Agiradalta Callelle hyl,ehti hypätä putken edessä olleen hypyn vaikka olisi pitänyt kääntyä suoraan putkelle. Kertulle olin päättänyt ottaa KUNNON PYSÄHDYSkontaktit ja jos karkaa, otan uudestaan! Päätin olla kylmän rauhallinen, vain "seis"-käsky ei mitään turhaa huutoa/karjumista. Rata oli tavoitteeseen nähden täydellinen, aikaa paloi kontakteilla, mutta sehän ei haittaa se! Olin erikoisen tyytyväinen oikeastaan molempien koirien kontakteihin. :)
Jossakin vaiheessa päivää äiti huomasi, että oli unohtanut lompakkonsakin kotiin, voi herran jestas sentään! Lainattiin sitten Annelta rahaa, että päästiin kotiin! :D
Että tämmöinen reissu tällä kertaa..........
Seuraava JÄNNITTÄVÄ kisareissu ens viikonvaihteessa Rovaniemen suuntaan, iiiik! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti