sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Mukava päivä mökillä
Tämä on YHTEISKUVA, Callekin on kuvassa!!! Näkyy vaan pienenä pisteenä vas. yläkulmassa!!!! Poika lienee vähän liiankin itsenäinen!!!!!!! :D


Voi jukra, että olikin aurinkoinen ja lämmin päivä! Suuntasimme heti aamusta mökille, hiihtelemään ja ulkoilemaan... tietenkään makkaranpaistoa unohtamatta. Koirat saivat juosta ja temmeltää Palojärven jäällä mielin määrin, eipä tarvinnut pelätä kaahaavia moottorikelkkoja eikä mönkijöitä! Meillä oli käytössämme koko järvi! :D Hisku tykkäsi "hiihtää" mummon kanssa, Ressu vartioi, että lauma pysyy kasassa, Kerttu haki ainakin kolme tuntia frisbeetä ees taas ja Calle roikkui Kertun hännässä, kyljessä, rinnuksissa....ja mikä outoa....Kerttu kesti sen kuin sissi...! :) Iltasella ei enää aktiviteetejä paljon kaivattu....kyllä uni maistui nelikolle! Ja kun koirat olivat RAUHASSA unten mailla , me paistoimme vielä pannaria ja herkuttelimme kera kermavaahdon ja mansikkahillon, nam! :)

3 kommenttia:

 1. Kirsi ja Oulunsalon poppoo6. huhtikuuta 2009 klo 11.35

  Kyllä kelit onkin hellineet lenkkeilijöitä :) Rapsutuksia teidän laumalle! Näkyillään kisoissa!

  VastaaPoista
 2. Jukra miten ihanat ilmat sielläpäin vielä on ! Tuollaisia tai kunnon kevätilmoja kaipaillessa. Alkaa tää loska jo himpun verran ärsyttämään !!

  VastaaPoista
 3. ONNEA 3 KK!! Callehan on jo iso poika ;) Terkkuja!! Niin hauska tuo yhteiskuva :D

  VastaaPoista