sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Kaksistaan kotona

Me täällä koton oleskellaan Callen kanssa aivan kaksistaan! (tosi outo tunne) Caro ja Kerttu lähtivät aamulla Hanskun ( ja Emmun) kyydillä Ouluun kisamaan ja tässä tuloksia odotellaan. Hisku ja Ressu ovat mökkeilemässä Palojärven mökillä. Kävimme Callen, Tiitun ja Katin kanssa hallilla vähän purkamassa ylimääräisiä energiavarastoja ja kylläpä kaveruksilla olikin taas lystiä. Katilla oli kamera matkassa, toivottavsti sai onnistuneita otoksia?! Epäillä kyllä sopii, oli vauhti kyllä sen mukaista, että.... :)
Caro ja Kerttu kisasivat myöskin eilen Oulussa. Kisat olivat vähän myöhässä ja olimmekin kotona vasta kl.23, huh! Calle oli turistina mukana ja reippaasti jaksoi olla vaikka päivä oli pitkä! Tapasimme kisoissa mukavan shelttineitokaisen ( vain 2 pvää nuoremman), Rallin! Vähän yrittivät kaverukset ottaa mittaa toisistansa, hih! ;)
Ja itse kisoihin: eka radalla tippui yksi rima, joten loppurata meni sitten kunnon kontaktipysähdysten opiskeluun. Muuten rata oli tosi sujuva ja nopea! Toinen rata oli haasteellinen, putkia oli laitettu useaan kohtaan houkuttimeksi ja ne vaan täytyi ohittaa kiltisti. :) Ennen kisaa kyllä vähän hirvitti, miten Kerttu-kaahari pystyy pidättäytymään niistä, MUTTA......Kepa oli kuulolla ja siitä nollavoitto! Ei kuitenkaan ihan "kaahailematon" rata,! ;) .....nyt ootellaan tämän päivän uutisia........

Ja alustavia uutisia Oulusta : liian vähän evästä mukana ja 2 nollavoittoa! :D

2 kommenttia:

  1. Onnea Carolle taas upeasta kisamenestyksestä, huippua!

    VastaaPoista
  2. Oli upeeta kattoa Caron ja Kertun menoa Oulussa, kyllä olette taitavia! Onnittelut!

    Rallin on varmaan tultava kesäkuussa Tornioon ottamaan uudelleen mittaa Calle kaveristaan :)

    -Oili-

    VastaaPoista