lauantai 28. maaliskuuta 2009

Pilkkiä, palkintoja ja puuhastelua

Käytimme tänään Callea Tornion Suurpilkki-tapahtumassa, missä ihmisiä oli sankoin joukoin narraamassa kalaa ja tavoittelemassa mahtavia palkintoja. Tapasimme siellä muutamia koirakavereitakin mm. Tiitun, joka oli Katin ja tyttöjen kanssa vähän samoissa hommissa kuin mekin, hyvää sosiaalistamisharjoitusta tekemässä. Saimme luotua paljon mukavia ihmis- ja koirakontakteja ja Calle hurmasi monet, monet tyypit söpöllä ja reippaalla olemuksellaan, taidamme pistäytyä siellä huomenna uudestaan. Huomenna siellä arvotaan myöskin kaikkien pilkkikorttien lunastaneiden kesken auto....eihän sitä tiä vaikka meidän pihassa komeilis huomenna uusi NISSAN Qashqai Visia!!! :D
Hisku, Ressu ja Kerttu pääsivät iltäpäivällä piiiitkälle jäälenkille. Kyllä tuo kevätjää on sitten verraton paikka puuhastella koirien kanssa. Hisku sai nauttia samalla lempipuuhastaan frisbeen "riepottamisesta", hienosti se ottaa ilmasta sen kiinni ja tuo uudestaan heitettäväksi. Täytyypä muuten joku päivä ottaa oikein evästä mukaan, nam..... toivottavasti aurinkoisia päiviä riittää vielä pitkään.
Illalla oli sitten Tornion kennelkerhon kevätkokous ja palkintojenjakotilaisuus. Kerttu oli Torkk:in Vuoden 2008 Agilitykoira sekä Kerhonmestari 2008, hyvä Kerttu! Lisäksi viime vuoden joukkue SM-kullasta ja Nuorten SM-kullasta ojennettiin stipendit. Kaikki koulutusohjaajat myös kukitettiin illan päätteeksi, kiitosta vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti