torstai 19. maaliskuuta 2009

Muutama foto!

Löysimme Kertun "vanhan" hyppyesteen vintiltä, jonka äiji kuusi vuotta sitten meille vartavasten nikkaroi! :) Calle tässä ihmettelee : "Mikähän hökötys se tuo on!".....eiköhän sekin asia selviä tässä aikanaan, hih! ;)........ Niin ja alimmainen nippeli on jo sitten jyrsitty poikki, tätä menoa ei ole rimalle kannattimia, kun joskus tulevaisuudessa niitä tarvitsisimme, Calle ymmärsi idean kyllä nyt ihan väärin. :DNyt se on sitten tapahtunut, Kerttu tykkää OIKEASTI Callesta!!! Tässä kuvallista todistusaineistoa painileikistä. Hyvä Kerttu! :)Epätoivoinen yritys saada kaikki neljä istumaan nätisti samaan fotoon! (Hox! Callen häntä, japadapaduu!!) :D

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, aivan mahtava toi yhteiskuva, Callea taisi kiinnostaa aikas paljon poseeraaminen! :D Antenni pystyyn ja menoks, hihii!

  T. Jenna, Moona, Hani-mamma ja Neon-veikka

  ps. vitsi teillä on pähee aita! Pitääpä keskustella Antin nikkarointitaidoista josko meidänkin nappula sais tuollaisen harjoitteluaidan! :)

  VastaaPoista
 2. Että Calle on sitten söpö!!! Ihanaa, kun Kerttu viimein taipui juniorille! Nythän Kerttu voi alkaa treenaamaan Callen kanssa agilitya, sehän osaa vissiin parhaiten homman, hih. Meillä pikkupyörylät senkun kasvaa ja kohta rupeaa se "perhehelvetti", kun kaikilla pennuilla on kiire jonnekin...repimään, sotkemaan ja riehumaan..., se on kuiteski se parhain aika pikkupennun kanssa vaikka syökin miestä...

  VastaaPoista
 3. Supersöpö Calle-poika teillä. Jos Calle kaipaa ikäistänsä shelttiseuraa, täällä ilmoittautuu "treffeistä" kiinnostunut Tiitu-neiti emäntänsä kera.
  terv. Kati ja Tiitu
  sp. kati.k2@luukku.com

  VastaaPoista