tiistai 14. kesäkuuta 2011

Pakkausoperaatio alkaa!

Torstaina auto starttaa Nastolaa kohti, ääks siihen on enään pari päivää. :O Parasta aloittaa pakkausoperaatio pikimmiten, ettei jätetä sitä sitten ihan viime tippaan (niinku yleensä! :)) Matkasaurueeseen kuuluu äitini ,Kertun ja Callen lisäksi, Hansku ja Lisbet. Pitkä matka on edessä, mutta aikahan rientää hyvien matkakumppanien kanssa leikiten.
SM:mmeihin valmistautumisesta...:) Olen ollut kesätöissä nyt toukokuusta lähtien, joten olen joutunut karsimaan monia tässä lähistöllä olevia kisoja. Tästä johtuen olen panostanut enemmän koirien kanssa yhdessä oloon ja treenailuun. Ollaan nytten parisen viikkoa tiheämmin treenailtu pieniä ja ja vähän pitenpiäkin pätkiä, silmälläpitäen SM-tuomareiden ratoja.Sunnuntaina kävimme mini-joukkueemme kanssa yhteistreeneissä, joukkuehenki tällä kokoonpanolla on mitä mainioin Calle, Iines, Lisbet ja Kerttu ;) Viime hetken treenailut käytiin vielä tänään. Callen kanssa kävin kontakteja ja keppikulmia harjoittelemassa ja Kerttu pääsi omiin treeneihinsä, jossa aiheena oli Anne Huittisen rata ;). Voin sanoa että kyllä jäi hyvä fiilis harjotuksista ja nyt vain asenteella, uusia kokemuksia haalien ja iloisesti SM-kisoja kohti.:D Huomenna Kerttu ja Calle pääsevät vielä luksustelemaan hieronnan pariin. (Kertulle ei varmaankaan olen miellyttävin kokemus! :D)
Tähän loppuu täytyy vielä mainita uusista huippuhyvistä agilitykenkistäni. Kyseessä nimittäin ovat VJ Sticky- kengät (http://www.berra.fi/2927/tuotteet/vj/), joiden keveys ja muoto sopivat aglilitaamiseen täydelliseti. Nämä kengät sain sponsorilahjaksi Berralta, suurkiitos! Parhaat agilitykengät ikinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti