sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Voittoja ja hyllyjä :)

Luxus-olosuhteissa käydyt Active Dogsin kisat avasivat Kertun kisakauden. Päätimme ilmoittaa näin "aluksi" Kertun vain kahteen starttiin, kun kisaamisesta ja kunnon harjoittelusta on kulunut useampi kuukausi. Calle sai luvan kokeilla kaikki kolme kisaa. Yhteistyö Kertun kanssa sujui vanhaan hyvään malliin ja tuloksena molemmilta radoilta 0-voitot, jihuu! :) Kepa oli niiiiiiiin onnellinen kun pääsi tositoimiin pitkästä aikaa, E rata olikin lähestulkoon täydellinen! :D..... ja vauhtia ei puuttunut näiltä radoilta, huh! :)
Pikku-miehen kanssa yhteistyö vähän rakoili, mutta hyviä kohtia löytyi kaikilta radoilta. Välillä tuntui, että oltiin vähän niin kuin "keskisormi meinigillä" liikkeellä! ;) Joka radalla tapahtui oikeastaan samanlainen virhe, Calle lukitsi edessä näkyvän esteen, eikä sitä kääntänyt siitä millään! Kolme rataa = 3 HYL ...hmmm...asialle on tehtävä jotain!?!? Välistävedot ja takaa kierrot ja ns. vaikeat kohdat menivät hyvin ja kontaktit olivat huiput...olemme siis tyytyväisiä kokonaisuudessaan pojan menoon, kolmosen kisat ovat pikku C:lle vielä tässä vaiheessa aika vaativia! :)
(Kertun radasta oli videomateriaalia, mutten saanut sitä ladattua......eikä kuviakaan onnistunut latamaan, agrrr! Mikähän tässä taas tökkii???)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti