lauantai 1. tammikuuta 2011

1.1.2011

Uusi vuosi on vaihtunut ja mieli on avoin myöskin uusille tuulille, ajatuksille ja haasteille….unohtamatta tietenkään vanhoja hyviä sellaisia! ;)

Blogipäivitykset viime syksyn osalta jäivät vähän retuperälle, mutta yritämme tsempata nyt heti alkuvuodesta ahkeramin! :D

Pieni yhteenveto 2010 touhuista olisi nyt varmaan paikallaan. Vuoden ensimmäinen tavoite Carolla ja Kertulla oli saada MM-karsinnoissa joukkuepaikka, koska yksilöpaikkahan oli jo saavutettu edellis vuoden MM-kullan ansiosta. Karsintojen voitto mahdollistikin sitten paikan minien maajoukkueeseen. Jepulis!Päätavoite lienee kuitenkin ollut Maailmanmestaruuden puolustaminen Saksan MM-kisoissa. Pitkän, rankan, mutta antoisan reissun antina: 4 nollarataa ja yksilö 7. sija. Yksilöhyppyradan yliaika harmitti Caroa suuresti, mutta ihanien ystävien ansiosta sitä asiaa pystyttiin melko nopeastikin käsittelemään ja läpi käymään. Ihailen ja olen ylpeä Carolinan kisahermoista ja sinnikkyydestä, sekä kyvystä koota itsensä vaativien ja vaikeidenkin tilanteiden jälkeen! Tässä vaiheessa on pakko kiittää niitä Suomi-katsomossa olleita ja kotivastaanottimien ääressä kannustaneita ystäviä, jotka todella välittävät aidosti nuoresta urheilijasta riippumatta kilpailun lopputuloksesta! Mieltäni lämmitti Risto Ojanperän kirjoitus lokakuun ASB:ssä ( 10/ 2010) , jossa hän toi esille monia ajattelemisen arvoisia asioita ja kirjoitti muutenkin kauniisti Carolinan agilty”urasta”! :)

Caron uusi kisakoira Calle on myöskin aloittanut syksyllä kilpailu-uransa. Hienojen nollaratojen siivittämänä, pari on yhtä nollaa vaille kolmosluokkalaisia, jännää!!! Callen kanssa työstetään vielä perusasioita, jotka ovat jääneet vähän vähemmälle Kertun edustustehtävien vuoksi! ;) Caro kommentoikin tovi aikaa, ettei oikein osaa ohjata niin erilaista koiraa kuin Kerttu, irtoaminen ja sitä myötä pitkähköt kaarrokset ovat haasteena Callen ohjauksessa. Harjoittelumäärään nähden parin työskentely on kyllä hienoa katseltavaa! Kiitos Jenna tästä aivan ihanasta pakkauksesta! :)

Vuoden 2010 toinen edustustehtävä. PM-kisat käytiin viime vuonna Tanskassa. Tunnelma kisoissa oli leppoisa (välillä vähän epäselväkin….perinteisesti ), mutta Caron mielestä ne olivat yhdet mukavimmista kisoista ikinä. Mainio minijoukkue otti ”yllättävän” ;) joukkukullan, niin ansaitusti! Yhteishenki tällä porukalla oli nimittäin kadehdittavan mahtava, kiitos Jannen, Anun ja Hannun! Hyvä te! Yksilökisassa keppivirhe rasitti Caron ja Kepan lopputulosta, joka ajallisesti olisi riittänyt voittoon asti! Mutta agility on tällaista! Ja mistä erityisesti Carolle jäi hyvä mieli, Kerttu kulki vihdoinkin entiseen malliin eli 101 lasissa! Jes! Syksyn lihashuolto ei oikein ajoittunut oikeaan kohtaan ja jumit vaikuttivat jopa Kertun vauhtiin. Useiden hoitokertojen ja jumppaohjeiden ansiosta , ( kiitos Patricialle ja Anne-Marille) näyttäisi siltä, että Kerttu on kunnossa taas! :D

1.1.2011

1st Choice (http://www.1stchoice.fi/koirille.html) on luvannut sponsoroida Caroa ja koiria tänäkin vuonna ja uusia yhteistyökuvioita mietitään alkuvuodesta! Kaunis kiitos heille!

Kerttu on kisatauolla (joulu-) tammikuun…..helmikuun? ja tarkoitus olisi satsata enemmän Callen ohjaamiseen.

Alkuvuoden PÄÄtavoitteet ovat Caron autokoulu ja 18v.-synttärit huhtikuussa….siinäpä tavoitetta kerrakseen!....myös mulle! :D

Agilitypuolella Ranskan MM-kisat ovat varmasti Caron haaveena tänä vuonna vielä Kertun kanssa (täyttää jo 9 seuraavaksi :( ) ja liekö Callen tavoitteena ekat SM:t ?………vaan jotta haaveet ja tavoitteet toteutuvat tarvitaan niihin aikaa, työtä, kärsivällisyyttä, terveyttä, onnea, tuuria ja NOLLIA! :D

Syntymäpäiviäkin vietämme näin alkuvuodesta seuraavasti: Calle 2v. tamikkuun 7., Ressu 11v. tammikuun 27. ja Hisku 12v. helmikuun 16. päivä! Niin se vain tuo aika kuluu….

Tässäpä lyhykäisyydessään höpinöitä menneestä ja tulevasta minun näkökulmasta katsottuna (Caro hyväksynyt kirjoitukseni ;)). Caro kyllä lupasi jatkossa kirjoitella myös omia mietteitä, jos ja kun kiireiltään ehtii! ;)

Ei muuta kuin Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihana päivitys! :) Onnea, terveyttä ja tulosrikasta uutta vuotta teille kaikille! <3 Soitellaan taas pian! :)

    -Jennuli

    VastaaPoista