tiistai 26. tammikuuta 2010

Ressu 10 !!!

Niin se vain aika vierähtää........10 vuotta sitten Ressun kasvattaja Kanasen Sirpa lähetti meille postissa kirjekuorellisen kuvia kovin somasta shelttipojasta silloisesta Roopesta. Tiesimme etukäteen, että pojasta saattaisi kasvaa maxi kokoinen ja niin kasvoikin. :) Kuvan nähtyämme, emme epäröineet hetkeäkään etteikö Roope = Ressu muuttaisi meille, kaveriksi Hiskulle joka myöskin oli kasvanut KOMEAKSI ( 46 cm) urokseksi. Ressua aluksi vähän ujostutti uudet ihmiset ja tilanteet, mutta ajan myötä siitä on kasvanut varsin mallikas yksilö. Kiltinpää koiraa saa kyllä hakea! :D Onnea (27.1) meidän ikinuorelle Ressulle!


Sunnuntaina kävimme (sanan varsinaisessa merkityksessä) PAKKASralli-kisoissa Kemin Junkohallissa, hrrrrr! Jotkut kilpailijat tulivatkin ehdottamaan, josko ensi vuonna kisojen nimi voisi olla hieman lämminvivahteisempi? :D Tuomaraina meillä oli MM-joukkueenjohtaja Harri ja hänen vaimonsa Anne....hmmm.... ja haastetta riitti molempien radoilla. ;) Ensimmäiseltä Annen radalta o-voitto, rata oli huikea ja nopea, jes! Harrin radalla oli alussa vaikeahko kuvio, jota joutui pähkäilemään vielä rataantutustumisenkin jälkeen moneen otteeseen ja siihen se sitten kaatuikin.....noh, kävihän se "johtaja" siitä vähän pyyhkeitä antamassa kisan jälkeen, ou nou. ;)
Toinen Annen rata meni hylyksi, Kerttu kaahasi suorasta putkesta edessä olevalle muurille kun olisi pitänyt kääntyä 45 astetta ja kepeille.....tietty terävyys taisi puuttua omasta ohjauksesta, voihan jepulis. Seuraavat koitokset ovat vasta maaliskuun lopussa, eihän sitä näin pakkasella tarkene! :)
Ens viikonvaihteessa meitä tulee kouluttamaan tänne Tornioon Virran Rauno. Menen sinne Kepan kanssa, Calle saa vielä harjoitella omassa viikkoryhmässä! Voi, että se on hassu tapaus....niin ihanan luonteinen, ahh!!! Tarmokas, touhukas ja tempperamenttinen, mutta osaa silti keskittyä ja rauhoittua! Ulla sanoi aika osuvasti, kun kyläili meillä Pusun kanssa viikonvaihteessa, että aina kun hän näkee Callen tulee hyvälle tuulelle...hih! Se on niiiiiin totta! :D

1 kommentti:

  1. Onnea Ressulle!

    Ihana Calle <3 Miksköhän meidän useimmat vieraat ei ikinä sano, et tulee hyvälle mielelle Shokista tai Kertusta? Hihhhih :D
    Calle kuulostaa kyllä ihan veljeltään, kittejä poikia!! <3

    VastaaPoista