maanantai 16. marraskuuta 2009

Kerttu 7v.!


Löysin Eskelisen Sarin ottamia agilitykuvia päivänsankarista. Niin se vain aika kuluu ja vuodet vierähtää....paljon on seitsemässä vuodessa sattunut ja tapahtunut. Muistelimme Caron kanssa aikaa kun haimme Kertun talvi pakkasessa Paimenneidon kennelistä. Meillä oli iso lämmin huopa mukana, mihin käärimme Kertun. Se oli niiiiiin pieni! Caro istui auton takapenkillä onnellisen näköisenä pikku-Kerttu viltinmutkassa, onnellisempana kuin koskaan. Siitä hetkestä alkoi parin saumaton ystävyys joka jatkuu tänä päivänäkin yhteistyönä, jota voin ylpeänä seurata. Paljon Onnea Maailman Parhaalle Kertulle! :)
Onnea myös pikku-Calelle joka täytti 7. pvä kokonaiset 10kk. Syntymäpäivän kunniaksi opettelimme sohvalle hypyn, hih! Ei siitä eikä muistakaan temppuiluista sen enempää..... ;)
Carolinan jalka on jo parempi, piiiiiitkä lepotauko on näköjään auttanut asiaa. Nyt kuitenkin on aloitettu pikkuhiljaa harjoittelu ja keskittyminen PM-kisoihin on edessä. Viikko sitten oli maajoukkueleiri Hyvinkäällä, joka oli ollut Caron mukaan aivan äärimmäisen mukava: hyviä harjoituksia, mukavia kamuja ja uusia vinkkejä treeneihin....matkaseura mainiota (Hansku ja Ilona).
Viikonvaihteessa oli sitten agilityä tarjolla aivan kilpailumielessä pitkästä aikaa ja vieläpä kotimaisemissa. Torkk:in perinteiset Kaamosralli kisat järjestettiin Kemin Junkohallissa. Lauantai meni talkoohommissa ja sunnuntaina päästiin kilpailemaan kolmen startin verran. Viimeksi ollaankin kisattu Itävallan maisemissa. Kahdelta eka radalta hienot nollavoitot, kolmannelta (hyppy) vitonen ihmeellisestä pujotteluvirheestä. Kerttu tuli pois kesken pujottelun, jota se ei ole tehnyt ikinä ennen. Yleisöstä joku sanoi, että Kerttu oli jotenkin liukastunut ja tullut pois siinä kohtaa.....no, mene ja tiedä....videolta kun katsoimme radan, ehkä siinä Caro vähän vedätti liikaa ja "persjättö" tuli tehtyä liian aikaisin vai liekö pieni liukastuminen...mutta muuten melko haasteellinen rata sujui mainiosti. Carolina oli tyytyväinen agilityratojen kontakteihin, omiin ratasuunnitelmiin ja varsinkin niiden onnistumisiin! Neljän viikon päästä matkaamme PM:iin Tukholmaan, juna-laiva-juna- matkaa on siis tiedossa. :)

1 kommentti: