tiistai 8. syyskuuta 2009

Calle 8kk

Varsin komea ukkeli tuosta meidän Callesta on kehittynyt, meillä vaan on niin huono kamera ettei saa kunnon kuvia, agrr! Komea on myöskin velipoika Kriisi, joka oli saanut hienot arvostelut ensimmäisestä näyttelystään eteläsuomen suunnassa, onnea Karolle ja Kriisille! Agiliitoa olemme harjoitelleet omalla kentällä pieninä annoksina, lähinnä keppejä, kontaktia, putkea ja pieniä "hyppysarjoja"....ai, että pojalla on intoa ja tekemisen tahtoa. Agilitygeenejä saanut varmaan jo äidinmaidosta, hih!
Kerttu ja Caro valmistautuvat MM-karkeloihin. Turun leiri on takanapäin, uutta puhtia ja innostusta oli kotiintuomisina... ja ISO kassillinen edustusvaatteita! Siellä oli tuulipukua, verkkapukua, t-paitoja, shortseja, capreja, sukkia, huppari, lippis....huippua! :) Harjoitukset olivat olleet rankkoja, mutta antoisia, joukkuekaverit mukavia ja Harrin ruoka hyvää! Leiriltä jäi mukava fiilis ja sehän on tärkeä seikka tulevaa matkaa ajatellen.
Kävimme viikonvaihteessa Pateniemen kisoissa viimeistelemässä vielä muutamia juttuja kisatilanteessa. Kontaktit tuli otettua kunnolla pysäytettynä, kaarrokset mahdollisimman pieninä ja muuten iloisella ja rennolla kisameinigillä.... Tulosena kaksi nollaa, sijat 1 ja 2, jes!
Tänään oli Minnan vimppa treenit sitten ennen matkalle lähtöä. Keppien avokulma tuotti vähän päänvaivaa, kun sinne tultiin pitkän suoran ja putken jälkeen..... ei ehtinyt millään sinne ohjaamaan, iiik!!!!!..... :( Ai, niin Minna ja treenikaveri Anne ovat myöskin lähdössä Itävaltaan... eli oma kannustusjoukko on siellä mukana, mikäs sen mukavampaa ja kotoisampaa!!!! Tapaamme heidät siis seuraavan kerran Dornbirnin kisahallissa! Uskomattoman ihanaa heiltä!!!
Viikonloppuna on vielä pari agilityrataa OKK:n kisoissa, maanantaina Kertun hieronta ja tiistaina hyppäämme yöjunaan ja matka alkaa.........
Mummo jää kotimieheksi Hiskun, Ressun ja Callen kanssa..... saavatkin nyt nauttia toistensa seurasta melkein kokonaisen viikon, toivottavasti pojat osaavat käyttäytyä! :)

9 kommenttia:

 1. Oi kun Calle on komeaa poikaa! Ihana turkki jo, Neon on ihan kalju Kriisin ja Callen rinnalla! :D

  Oikein paljon tsemppiä Carolle ja Kertulle MM-karkeloihin, meidän porukka peukuttaa koko viikonlopun ajan! Ja turvallista matkaa teille, nauttikaa upeasta kokemuksesta! :)

  -Jenna, Monsi, Hippula ja Nemppis

  VastaaPoista
 2. Hyvää reissua teille ja kannustusjoukoille!! Me jännätään ja kannustetaan täällä kotikatsomossa. Pitäkää Suomen lippu korkealla hyvällä agilityfiiliksellä! Ja mummo sekä pojat voivat soitella, jos apuvoimia hoitohommissa tarvitaan.
  TSEMPPIÄ!!!
  t. Ulla & poppoo

  VastaaPoista
 3. Älyttömän paljon onnea vielä tätäkin kautta Carolle ja Kepalle. Ja Tiina, voin vain kuvitella kuinka paljon sua jännittää paikanpäällä. :D Me peukutetaan täällä, hyvä te !!

  VastaaPoista
 4. Aivan hirmusti onnea ja tsemppiä teille sinne Itävaltaan!! Hengessä ollaan mukana ja peukutetaan aivan älyttömästi:)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ihan sikana! Peukut pystyssä ollaan koko viikonloppu!

  PikkuKepa räjäyttää pankin! :D

  Onnea Callelle 8 kk, tekuin isukku ja veikka

  VastaaPoista
 6. Hahhah,

  Terkuin Isukki ja veikka

  VastaaPoista
 7. Onnea matkaan Caro & Kerttu, me pidetään kans peukkuja teille!! :)

  t. Päivi, Viivi & Taavi

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä roppakaupalla Carolle&Kertulle!!

  Täällä kotikatsomossa jännätään kanssa kovasti! :-D

  VastaaPoista
 9. Sanna, Jane ja Jaakko14. syyskuuta 2009 klo 23.41

  Täälläkin pidetään peukut pystyssä ja kannustetaan koneen ääressä koko viikonloppu! Tsemppiä! =)

  VastaaPoista