tiistai 21. heinäkuuta 2009

Caro ja Kerttu MM-koneeseen Itävaltaan!


Huikea MM-karsinta viikonloppu Turussa on takana päin! Caro ja Kerttu lunastivat paikan MM-joukkueeseen huikeilla 0-tuloksilla ja mahtavilla pistemäärillä! Ilon kyyneleistä ei tahtonut tulla loppua.....oli se niin uskomatonta! Enpä ole tainnut olla niin jännittävässä tilanteessa koskaan,huh! Matkustamme siis syyskuussa Itävaltaan MM-kisoihin ja joulukuussa Tukholmaan, jossa ratkotaan PM-mestaruudet. :) Ja mikä myöskin oli huikeaa oli se, että lopputuloksissa komppiksemme Hansku ja Ilona sijoittuivat neljänneksi ja tulevat mukaan siis PM-kisoihin ja ovat varakoirakkona MM-kisoihin, huippua kerrassaan!!! :)

12 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut Caro&Kerttu upeasti sujuneista MM-karsinnoista! Pitäkää arvokisoissa Suomen lippu korkealla:)

  VastaaPoista
 2. Caro ja Kerttu teki upeaa jälkeä Turussa, ONNEA vielä täälläkin! Kyllä ne radat pisti itkemään ilosta, se oli upeeta.

  VastaaPoista
 3. Eiköhän me Tiina liitytä johonki itkijänaisten rinkiin...
  Onnea TOSI paljon loistavalle Carolle!! ja shelttipiru Kertulle:)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea onnea! Täälläkin liputetaan kisapäivänä Teidän puolesta ;)

  VastaaPoista
 5. Niina&Mico&Hande, Cola ja Upi22. heinäkuuta 2009 klo 0.17

  Wautsi wau ONNEA!! Te ootta niiiin hyviä!!! Onnen kyynel vierähti täälläkin silmä nurkkaan;p Vaik koneelta vain tulosia seuras!!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Hienoa kun pääsette edustamaan Suomea Itävaltaan:-) WAU!

  VastaaPoista
 7. Minäkin löysin tänne teidän blogiin Karon sivujen kautta.

  Onnea ihan hurjasti Carolle joukkuepaikasta!!! Se on todellakin erinomaisella taidolla ansaittu!! :-D

  Nimm. Vieläkin keräilen kyyneliä, joita pääsi aika läjä irti viikonlopun aikana... ;-)

  Toivoopi Noora (&Bono)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavaa, varmaa ja näyttävää menoa oli turkusessa, kyllä on hyvä että tuollainen koirakko lähtee edustamaan suomea itävaltaan. suuret onnittelut vielä tätäkin kautta ja muistakaa pitää lippu korkealla! :)

  Terkuin Lea ja Inka & Kina borderit

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän paljon onnea Carolle ja Kertulle karsintojen ylivoimaisesta voitosta!! Oli upeaa seurata paikan päällä tuota mahtavaa jännitysnäytelmää.
  Itku siinä tuli mullakin, niin täysillä elin ja jännitin mukana:)

  VastaaPoista
 10. Wautsi mikä huikea voitto!! Mahottomasti onnitteluja ja halauksia Carolle ja Kertulle myös meiltä.Olette taitavia ja hyvähermoisia kisaajia ja ihania muutenkin! Tsemppiä kovasti Itävallan ja Tukholman radoille.

  Arja&Risuparrat

  VastaaPoista
 11. Mekin tehdään etäaaltoja vielä täältä seinikseltä: onnea kovasti ja paljon!! Ikimuistoisen ihanaa reissua teille ämämmeihin: se on kokemus vailla vertaa.. ;)

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea vielä upeista radoista! Ja kiitokset huipusta matkaseurasta ja laatujutuista:D Etenkin kotimatkalla... Me ollaan vihdoin kotiouduttu mökkeilemästä ja rokkailemasta. Nähdään taas!

  VastaaPoista