perjantai 27. helmikuuta 2009

Hieman väsyneinä , mutta onnelisina kotiin!

Calle asuu nyt oikeasti meillä! :) Kyllä meitä jännitti torstai aamuna kun juna saapui Helsinkiin, vihdoinkin näkisimme pentumme livenä. Jenna oli Hani-mamman kanssa laiturilla meitä vastassa ja muu porukka ( Antti, Karo, Kriisi, Neon ja meidän Calle ) sisällä odottelemassa. Ihan siinä itku tuli silmään, kun näimme pikkuriikkisen Callemme.....oli se niiiin söpö ja pieni, aivan ihana kerrassaan! Pojat olivat kaikki TOSI reippaita, eikä niitä näyttänyt häiritsevän rautatieaseman häly eikä monet, monet ohikulkijat jotka jäivät niitä ihastelemaan. Tunti vierähti asemalla nopsaan ja oli haikeiden hyvästien aika. Tapaisimme vasta Tornion SM-kisoissa sitten seuraavan kerran. :(
Puuduttava takaisintulomatka ei tuntunut enää laisinkaan NIIN puuduttavalta , kun Calle reissasi nyt meidän mukana. Junamatka lemmikkivaunussa sujui tosi hyvin. Calle oli reipas ja rohkea: söi, leikki, pissasi sanomalehden päälle (kakkasi penkin alle,hih) ja nukkui välillä omassa boxissaan eli "reissumies" viimeisen päälle! :)
Kyllä Hisku , Ressu ja Kerttu olivat ihmeissään kun saavuimme kotiin uuden perheenjäsenemme kanssa. Ensivaikutelma näytti siltä, että Hiskua inhotti koko "otus", Ressua ei haitannut laisinkaan( pääasia, että me Caron kanssa tulimme kotiin) ja Kerttua V........ tosissaan! Se keräsi kaikki luut, lelut ja tavarat omaan sänkyynsä ja vartioi, ettei Calle vaan mene tai koske mihinkään!!! Noh, tänä aamuna oli jo pientä leikillistä kisailua havaittavissa Kertun ja Callen välillä, mutta tuo paimentaminen ja omien tavaroiden ( lue siis kaikkien talossa olevien tavaroiden) vartioiminen on aika rasittavaa. Calle on onneksi varustettu sen verran isolla egolla, ettei sitä näytä hirveästi häiritsevän tuollainen käytös, vaan taapertaa häntä pystyssä kaikesta huolimatta , hassu poika! Kiitos Jenna-kasvattajalle tästä ihanasta pikku-Callesta!! :)

2 kommenttia:

  1. Hehee, Tuo kuulostaa niin Shokilta tuo kohta omien tavaroiden -lue kaikkien tavaroiden vartioiminen :D Onneks se menee nopeesti ohi!
    Terkkuja ja rapsuja! Kriisi on aikamoinen kiusankappale :) Mä ku muistelin, et tuonikäiset vielä nukkuu niin paljon, ni tuo touhuaa kyllä ihan nonstoppina aamusta iltaan.

    VastaaPoista